Wat wij doen

Wat wij doen

Studio Gordijn is een ambachtelijk atelier waar hoogwaardige gordijnen, raamdecoratie en woonaccessoires op maat worden gemaakt.

Onze producten omvatten gordijnen van alle soorten en maten, waaronder gevoerde, ongevoerde en tussengevoerde varianten. Daarnaast bieden we ook vouwgordijnen, Lambrequins, stuylingvallen, draperieën en sierkussens aan, allemaal met oog voor detail en vakmanschap.


Onze missie

Onze missie is niet alleen om topproducten te leveren, maar ook om een persoonlijke en professionele service te bieden die de verwachtingen van onze klanten overtreft. Met een focus op kwaliteit en schoonheid koesteren we traditionele ambachten en streven naar het behoud van hoogwaardige productie op een kleinschalige, ambachtelijke manier.

Onze 5 pijlers

Vakmanschap staat centraal bij Studio Gordijn en we streven naar hoogwaardig vakmanschap. Elk gordijn wordt met uiterste precisie vervaardigd, met aandacht voor detail.

We hebben respect voor de materialen waarmee we werken en behandelen ze met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Ons oog voor detail zorgt ervoor dat elke stof optimaal tot zijn recht komt, waarbij de natuurlijke schoonheid ervan wordt benadrukt.

We geloven in open en directe communicatie met onze klanten. We luisteren naar hun behoeften, ideeën en feedback om ervoor te zorgen dat we aan hun verwachtingen voldoen en zelfs overtreffen.

Wij geloven in het gemak voor onze klanten. Daarom bieden we een haal- en brengservice voor stoffen en gordijnen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun bedrijfsactiviteiten, terwijl wij voor de rest zorgen.

We begrijpen de waarde van tijd en streven naar efficiëntie in alles wat we doen. Onze klanten kunnen rekenen op snelle en responsieve service, zodat hun projecten soepel en zonder vertraging verlopen.