Wij zijn we?

Onze geschiedenis

Het verhaal van Studio Gordijn begint met de voormalig eigenaresse die het bedrijf sinds 1999 met liefde heeft gerund. Barbara en Thea delen een rijke geschiedenis als voormalige collega’s, waar Barbara sinds 2002 bij het bedrijf werkt en in 2016 medevennoot werd.

Toen zich in 2016 de kans voordeed om dit ambachtelijke juweeltje voort te zetten, greep Barbara deze met beide handen aan. Haar passie voor het vak en haar liefde voor het creëren van prachtige gordijnen en woonaccessoires  waren de drijfveren achter haar beslissing. Met de steun van haar partner Jeroen Thijssen, stapten ze samen in dit nieuwe avontuur om de traditie van vakmanschap voort te zetten en de schoonheid van handgemaakte gordijnen te behouden.

 

Barbara

Barbara is mede-eigenaar van Studio Gordijn, de partner van Jeroen en de trotse moeder van twee dochters. Met 37 jaar ervaring in gordijnen en een passie voor creativiteit, leidt ze onze werkzaamheden en is ze het brein achter onze creatieve oplossingen.

Barbara staat bekend om haar ongeëvenaarde creativiteit en gedrevenheid in haar vak. Als ze niet op de werkvloer te vinden is, kun je haar waarschijnlijk vinden terwijl ze door verschillende steden snuffelt, op zoek naar verborgen schatten in leuke winkeltjes en markten.

Als het creatieve brein achter Studio Gordijn, leidt Barbara de weg op de werkvloer. Haar expertise ligt in het bedenken van innovatieve en creatieve oplossingen voor zelfs de meest uitdagende opdrachten. Het vinden van een unieke en perfecte oplossing is wat haar de meeste voldoening geeft in haar werk.

Jeroen

Jeroen is de andere helft van het dynamische duo achter Studio Gordijn, de partner van Barbara en vader van hun twee dochters. Hij is sportief en gepassioneerd door alles met wielen en zijn achtergrond in transport als chauffeur en planner zorgt dat alles bij Studio Gordijn op rolletjes loopt.

Jeroen is de duizendpoot van ons bedrijf en neemt alles op zich buiten het maken van de gordijnen. Van klantcontact tot planning, van administratie tot het halen en brengen van gordijnen, Zijn expertise ligt in het tot in de puntjes regelen van alle zaken.

Wat Jeroen het leukst vindt aan zijn werk? De afwisseling, de uitdagingen en vooral het zien van het prachtige eindresultaat dat Barbara en het team hebben gemaakt!